معرفی طرح ملی کنترل فشار خون در جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی

khc
در این جلسه دکتر مرادی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : 60 درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود خبر ندارند..
در تاریخ 25 اردیبهشت ماه 1398و در جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان کرمانشاه با اولویت معرفی طرح ملی کنترل فشار خون در استانداری تشکیل ردید.

در این جلسه ،آقای دکتر مردی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و آقای دکتر شکیبا معاونت محترم امور بهداشتی دانشگاه به بیان اهمیت طرح ملی کنترل فشار خون ومعرفی آن پرداختندد.
پس از پایان جلسه نیز فشار خون کلیه پرسنل استانداری و مدعوین اندازه گیری و افرادنیازمند به مشاوره  به کارشناس تغذیه معرفی شدند.

مطالب مرتبط:
دکتر مرادی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه : 60 درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود خبر ندارند.

مهندس بازوند استاندار محترم کرمانشاه : امروز تکلیف همه ما است که به دانشگاه علوم پزشکی کمک کنیم و کمک به دانشگاه علوم پزشکی ،کمک به سلامت همه ما و جامعه است.

معرفی طرح ملی کنترل فشار خون در استانداری کرمانشاه 2
معرفی طرح ملی کنترل فشار خون در استانداری کرمانشاه 1