مصوبات زیر کارگروه تخصصی بهداشت و درمان و توانبخشی در حوادث و بلایا با رویکرد پدافند غیرعامل

سومین جلسه زیرکارگروه درمان ،کارگروه تخصصی بهداشت و درمان و توانبخشی در حوادث و بلایا با رویکرد پدافند غیرعامل دانشگاه در تاریخ 22/4/1393 در سالن جلسات معاونت درمان با حضور کلیه اعضای زیرکارگروه برگزار گردید . در این جلسه مصوب گردید که مانوری با هدف ارزیابی توان تیم مدیریت بحران دانشگاه در غالب برپایی بیمارستان صحرایی در یکی از مناطق استان برگزار گردد. در این راستا و پیرو سایر مصوبات اقدامات ذیل انجام گردید.

1.      هفت تیم کامل درمان اضطراری شامل کلیه کادر درمانی مورد نیاز بیمارستان صحرایی در هفت مرکز آموزشی درمانی و بیمارستان غیر دانشگاهی و خصوصی تشکیل گردید و برای کلیه اعضای آن ابلاغ عضویت صادر گردیده.

2.      رؤسای هر یک از این مراکز به عنوان مسئول این تیمها منصوب و برای آنها نیز ابلاغ مسئولیت صادر گردید.

3.      مسئولین و سرپرستاران بخشهای درمانی و پاراکلینیکی بیمارستان صحرایی نیز از میان اعضای تیمهای درمان اضطراری تعیین و برای آنان نیز ابلاغ مسئولیت صادر گردید .

4.      اسامی مراکز دارای تیم درمان اضطراری و مسئولین بخشهای بیمارستان صحرایی فوق الذکر بدین شرح می باشد:

ریاست محترم مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)  مسئول تیم درمان اضطراری شماره یک

ریاست محترم مرکز آموزشی درمانی آ... طالقانی مسئول تیم درمان اضطراری شماره دو

ریاست محترم مرکز آموزشی درمانی امام علی (ع) مسئول تیم درمان اضطراری شماره سه

ریاست محترم مرکز آموزشی درمانی فارابی مسئول تیم درمان اضطراری شماره چهار

ریاست محترم مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) مسئول تیم درمان اضطراری شماره پنج

ریاست محترم بیمارستان شهداء تامین اجتماعی مسئول تیم درمان اضطراری شماره شش

ریاست محترم بیمارستان بیستون مسئول تیم درمان اضطراری شماره هفت

آقای علی احمد امجدیان مدیربیمارستان صحرایی شاغل درمرکز مدیریت حوادث و فوریتهای

آقای نعمت ا... چقازردی مسئول هماهنگی اورژانس ها شاغل درستاد معاونت درمان ، به عنوان مدیر خدمات پرستاری بیمارستان صحرایی

آقای سیروس میرزایی شاغل در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)  به عنوان مسئول اطاق عمل بیمارستان صحرایی

آقای حمیدرضا خدری شاغل در مرکز آموزشی درمانی آ... طالقانی به عنوان مسئول بخش جراحی بیمارستان صحرایی