مراسم تودیع و معارفه مدیریت دفتر پرستاری مورخ 18/1/1395

توسط خانم دکتر ساره محمدی – معاونت محترم امور درمان دانشگاه و با حضور مسئولین و پرسنل شاغل در معاونت مذکور از خدمات آقای کورش احمدی در زمان تصدی مدیریت پرستاری دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

آقای کورش احمدی از سال 1387 تا اسفند 1394  در سمت مدیریت پرستاری دانشگاه مشغول به خدمت بودند . ضمناً  ایشان مسئولیت کارشناسی امورمتخصصین ضریب k  را نیز  به عهده داشته ومنشاء خدمات بسیاری بودند.

محل خدمت جدید آقای کورش احمدی مرکز آموزشی درمانی دکتر محمد کرمانشاهی در سمت مدیریت خدمات پرستاری مرکز مذکور می باشد.

آقای علی اکبر ویسی – عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامائی  از فروردین ماه 95 مسئولیت مدیریت پرستاری دانشگاه (در حوزه  معاونت درمان )را به عهده گرفته اند.ضمناً ایشان رئیس هیئت مدیره سازمان نظام پرستاری استان کرمانشاه نیز می باشند.