مراجعه بیش از 1200بیمار به صورت روزانه به بیمارستان بانگر شهرستان سرپلذهاب

معاون امور درمان دانشگاه گفت: باراه اندازی بیمارستان بانگر از15 آذرماه روزانه بیش از 1200بیمار به اورژانس بیمارستان وکلینیک تخصصی مراجعه می کنند.
دکتر روشنی با اشاره به انجام 200عمل جراحی دراتاقهای عمل این بیمارستان افزود:علاوه بر2 اتاق عمل , بخشهای اورژانس ,زایشگاه ,زنان ,اطفال ,داخلی ,جراحی ,4تخت آی سی یو وسی سی یو دربیمارستان بانگر فعالیت می کنند که بخش دیالیز هم با8دستگاه تا پایان هفته راه اندازی می شود.
وی با بیان اینکه یکی ازپایگاههای سلامت شهری دربیمارستان قبلی سرپلذهاب به کلینیک تخصصی تبدیل شده اظهارداشت: متخصص عفونی ,داخلی ,قلب ,اطفال ,ارتوپدی,رادیولوژی ,بیهوشی ,زنان وزایمان ,روانپزشک وجراح عمومی دراین کلینیک تخصصی مشغول خدمت رسانی هستند.
معاون امور درمان دانشگاه به 81 مورد تولدنوزاد درشهرستان سرپلذهاب اشاره کرد وگفت:ازاین تعداد 54مورد زایمان طبیعی و27 مورد سزارین می باشد.
دکتر روشنی یکی ازمشکلات بیمارستان بانگر را کمبود پزشک عمومی عنوان کرد وافزود:این کمبود از طریق اعزام پزشکان مهمان از استانهای دیگر جبران شده وهرهفته یک تیم ازیکی از استانها به شهرستان سرپلذهاب می آید .

وی گفت :تاکنون 6تیم ازاستانهای شیراز ,تبریز,اصفهان ,خوزستان واراک وارد استان شده اند وهم اکنون هم میزبان تیم کردستان هستیم.