بازدید بیمارستان قدس پاوه

دکتر صوفیوند در بازدید تیم مدیریتی درمان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه بیان داشت .

بیمارستان قدس پاوه می تواند قطب گردشگری درمانی استان باشد
با توجه به موقعیت استراتژیک شهرستان پاوه از نظر داشتن مرز مشترک با کشور عراق و حضور گردشگران عراقی در استان کرمانشاه و شهرستان پاوه ، با تقویت کادر درمان و معرفی تخصص های موجود در این شهرستان می توان بخش توریسم درمانی را فعال کرد .
در این بازدید تیم مدیریتی معاونت درمان در حوزه های مختلف اقدام به بررسی کامل بیمارستان قدس پاوه پرداخته و اصلاحات مورد نیاز در بخشهای مختلف را مورد توجه قرار دادند .
- دکتر باقرزاده قائم مقام معاون درمان دانشگاه در جلسه مشترک با متخصصین فعال در بیمارستان قدس پاوه ضمن تبادل نظر در خصوص مشکلات موجود به ارائه راهکارهای قانونی پرداخته و مقرر گردید مشکلات موجود در خصوص اسکان پزشکان متخصص مرتفع گردد.
در این بازدید ، جلسه ای مشترک با حضور فرماندار شهرستان پاوه، معاون درمان دانشگاه و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه برگزار شده و مشکلات و نیازهای بیمارستان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت .

رسانه جدید
بازدید تیم مدیریتی درمان5