انجام بیش از 63 هزار عمل جراحی در 8 ماهه ابتدای سال 1401

دکتر پرویز صوفیوند ، معاون درمان دانشگاه در گفتگو با روابط عموی معاونت درمان بیان داشت :
- بر اساس آمار و مستندات ثبت شده در سیستم های بیمارستانی و معاونت درمان در 8 ماه نخست سال 1401 تعداد 63135 عمل جراحی در بیمارستانهای دانشگاهی استان انجام شده که این تعداد نشان دهنده حجم بالای ارائه خدمات درمانی ارائه شده به بیماران و مراجعه کنندگان می باشد .
- - با توجه به اینکه انجام هر عمل جراحی صرفاً به خود عمل محدود نشده و خدمات مرتبط بسیاری اعم از خدمات پاراکلنیکی ، خدمات پرستاری ، هتلینگ و ... به هر بیمار ارائه می گردد تعداد کادر درمان و حجم بالای خدمت رسانی به بیماران فقط با همت و تلاش کادر درمان به دست آمده است .
- - خوشبختانه در سال های اخیر و از ابتدای شیوع ویروس کرونا اقدامات بسیار خوبی در راستای بهبود ارائه خدمات درمانی و ارتقاء نیازهای منابع انسانی و تجهیزات پزشکی در بیمارستانهای استان شده که این امر در شرایط فعلی و با کاهش همه گیری بیماری کووید 19 کمک بسزایی در ارائه خدمات درمانی با کیفیت به بیماران را فراهم ساخته است .