تسهیل درمان نازایی در استان کرمانشاه

دکتر پرویز صوفیوند ، معاون درمان دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت درمان بیان داشت : با توجه به دستور مقام معظم رهبری در راستای تسهیل فرزندآوری و همچنین مصوبات قرارگاه جوانی جمعیت اقدامات مناسبی به اجرا درآمده است .
به همین منظور ، با هماهنگی های صورت گرفه تفاهم نامه ای جهت تامین مالی درمان نازایی با بانک ملت منعقد شده و لیست متقاضیان واجد شرتیط آماده ارسال به بانک می باشد .
- از دیگر اقدامات مهمی که صورت گرفته است جابجایی بخش درمان ناباروری IVF بیمارستان معتضدی با هدف ارتقاء کیفیت خدمات درمانی بوده که در تلاش هستیم هر چه سریعتر به بهره برداری برسد .
- یکی از اقدامات موثر در راستای اجرای برنامه جوانی جمعیت در کشور ، انجام آموزش های لازم به جمعیت هدف بوده که در این خصوص نیز اقدامات مناسبی از طرف دفتر مامایی معاونت درمان دانشگاه صورت گرفته و برنامه ریزی های انجام شده در سال 1402 نیز ادامه خواهد یافت .
- انجام نظارت های مستمر در حوزه مامایی و مراقبت از مادران باردار نیز از ماموریت های معاونت درمان بوده که بطور مستمر در حال انجام آن هستیم .