افزایش خدمات اورژانس با افزایش تعداد آمبولانس های خدمت رسان

دکتر قباد محمدی ، رئیس دانشگاه در جلسه کارگروه ارتقاء اورژانس دانشگاه بیان داشت : با تلاش های صورت گرفته و به منظور بهبود کیفی خدمت رسانی در حوزه اورژانس بیمارستانی ، ناوگان خودرویی این بخش ارتقاء خواهد یافت .

-          بایستی تلاش کنیم با تمام امکانات موجود بهترین خدمات را در بخش های اورژانس بیمارستانهای استان به بیماران ارائه دهیم .

دکتر پرویز صوفیوند ، معاون درمان دانشگاه در این جلسه بیان داشت : ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی تمامی کادر درمان استان ، با هدف ارتقاء بخش های اورژانس بیمارستانی ، به زودی بخش جدید اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه راه اندازی خواهد شد .

همچنین پروژه توسعه اورژانس بیمارستان شهرستان هرسین به بهره برداری رسیده که موجب افزایش میزان رضایتمندی بیماران و کادر درمان در این مرکز و ارائه خدمات مطلوب به بیماران شده است .