اعتبار بخشی 10 بیمارستان استان انجام شده است

خزائی رئیس اداره اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت درمان بیان داشت :
بنا به ابلاغ وزارت متبوع ، ارزیابی و اعتبار بخشی بیمارستان کشور به طور مستمر و پویا با اعزام تیم های ارزیاب وزارتی در حال انجام می باشد. از مجموع 27 بیمارستان تابعه دانشگاه علوم پزشکی ، اعتبار بخشی 10 بیمارستان در بازه زمانی آذر ماه فعالیت بهمن ماه سال جاری صورت پذیرفت.
با توجه به اهمیت فرآیند اعتبار بخشی برای بیمارستانها در رنبه بندی و کسب امتیازات در راستای اقدامات انجام شده ، امیدواریم با تلاش های صورت گرفته در خصوص آموزش مراکز در این مورد ، کلیه مراکز بتوانند حداکثر امتیازات را در فرآیند اعتبار بخشی کسب نمایند. مراکز مشمول ارزیابی در این بازه زمانی شامل مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان های امام رضا (ع) ، امام علی (ع) ، فارابی ، دکتر محمد کرمانشاهی ، امام خمینی (ره) سنقر ، حضرت رسول (ص) جوانرود ، دکتر معاون صحنه ، الزهرا گیلانغرب ، بیستون ، حکیم می باشد. سایر مراکز به ترتیب اولویت با اعلام از سوی وزارت متبوع در فرآیند اعتبار بخشی قرار خواهند گرفت .