آمادگی بیمارستان های استان در ایام نوروز 1402

دکتر پرویز صوفیوند ، معاون درمان دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت درمان بیان داشت : بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته جهت ایام نوروز 1402 کلیه بیمارستان های استان آماده ارائه خدمات درمانی به مراجعین محترم می باشند.
- بر همین اساس اقدامات لازم برای حضور متخصصین در مراکز درمانی صورت گرفته و حضور این پزشکان بر اساس برنامه های اعلامی در مراکز الزامی می باشد.
- در خصوص کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی تابعه دانشگاه نیز همانند سال های گذشته از روز ششم فروردین ماه آماده ارائه خدمات به بیماران بوده و همشهریان گرامی می توانند خدمات درمانی مورد نیاز خود را اخذ نمایند.
- با توجه به مراجعه برخی از همشهریان گرامی به ستاد معاونت درمان جهت اخذ تائیدیه های مرتبط با خدمات درمانی برنامه ریزی های لازم جهت حضور همکاران ستادی بصورت شیفت بندی صورت گرفته و خدمت رسانی بصورت مستمر ادامه دارد .
در پایان ضمن تبریک فرا رسیدن سال 1402 و ماه مبارک رمضان برای همه هم استانی های عزیز آرزوی سلامتی و سعادت و بهرمندی از مواهب ماه مبارک رمضان را دارم .