پیام معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز جهانی ماما

پیام معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز جهانی ماما :
ماما ها یکی از ارکان اصلی و مهم نظام سلامت بوده که در افتخار آفرینی های نظام سلامت ، نقض ویژه ای داشتند.
ماما ها در رسیدن به دستاورد هایی مانند کاهش مرگ زنان ، نوزادان و کودکان کمتر از 5 سال ، کاهش سوء تغذیه مادران و کودکان ، ترویج تغذیه با شیر مادر بزرگترین نقش را ایفا کردند.
ماماها به عنوان رکن اصیل و قابل اعتماد نظام سلامت ، باید مهارت ها و قابلیت های فراوانی داشته و در نظام سلامت ، افراد چند وجهی باشند که برای این کار باید مهارت های جدیدی را فرا گیرند.
اینجانب به نوبه خود ضمن تقدیر از تمام تلاش ها و از خود گذشتگی های این عزیزان خصوصا در جریان همه گیری بیماری کووید 19 ، روز ماما را به تمامی همکاران مامای فعال در استان کرمانشاه تبریک گفته و برای همه عزیزان از خدای متعال سلامت و موفقیت خواستارم .

دکتر پرویز صوفیوند
معاون درمان دانشگاه