دکتر سیفی معاون درمان دانشگاه در دیدار با اعضای هیات مدیره سازمان نظام پزشکی کرمانشاه:

️برای ما مهم دسترسی مردم به خدمات درمانی است نه درآمدزایی، چراکه درمان محل درآمدزایی نیست بلکه خدمت رسانی است.

️وقتی پزشک متخصصی در منطقه دورافتاده ای خدمت خود را می گذراند ،خارج از تعهدات به دولت، بهتر آن است که در مطب نیز بیماران را پذیرش کند که هم مردم منتفع شوند هم آن پزشک برای تامین زندگی خود درآمدی کسب نماید.

️ما میخواهیم روند بازرسی ها شفاف شود . از این رو از نظام پزشکی میخواهیم که افرادی را برای همراهی با تیم های بازرسی معاونت درمان معرفی نماید تا این کار با احترام و نیز تخصصی و صحیح صورت پذیرد. دخالت افراد فاقد صلاحیت و مداخله‌گران باید به طور جدی پیگیری شود، چون از هرچیزی مهم تر سلامت مردم است که نباید با این مداخله ها در معرض خطر و آسیب قرار گیرد.

️بنای ما همکاری با نظام پزشکی است و امیدواریم با تعامل بتوانیم در جهت کم کردن مشکلات و معضلات بسیاری که در در این زمینه وجود دارد و زمان زیادی برای حل آنها لازم است حرکت کنیم.

۲۷ تیر ۱۴۰۳ ۰۸:۵۵