پایش خدمات و مراقبت پرستاری بیمارستان های مسیر اربعین در استان کرمانشاه توسط مدیر پرستاری دانشگاه

پورمیرزا، اربعین، پرستاری
مدیر پرستاری دانشگاه:تداوم خدمت به زوار از پایانه مرزی خسروی تا کرمانشاه و بیمارستان های مبادی ورودی استان
پایش خدمات سلامت محور اربعین
 خدمات پرستاری در راستای ارایه خدمات سلامت محور به زوار محترم مراسم پر شکوه اربعین حسینی ادامه دارد. در بخش های مختلف تشخیصی و درمانی منجمله پرستاری این خدمات از نقطه صفر مرزی و قرار گاه ثارالله مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی در حال ارایه است و همکاران محترم پزشک و پیراپزشک دانشگاه در این فیض عظیم به ارایه خدمت مبادرت می ورزند.
تداوم خدمت به زوار از پایانه مرزی خسروی تا کرمانشاه و بیمارستان های مبادی ورودی استان امتداد می یابد.
علاوه بر همکاران ارجمند دانشگاه علوم پزشکی همکاران سایر دانشگاه های کشورنظیر دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی؛ مازندران ؛ بیرجند؛همدان؛سمنان ؛زنجان وگراش نیز در این خدمت خداپسندانه مشارکت فعال داشتند.
در بازدید مدیر پرستاری و دبیر بحران معاونت درمان دانشگاه از زحمات این عزیزان تشکر به عمل آمد و نحوه اسکان و پذیرایی مورد بازدید قرار گرفت.
آرزوی توفیق خدمت و سلامتی برای همه همکاران تیم سلامت اربعین در رده های مختلف پزشکی ؛ پرستاری و پیراپزشکی و پشتیبانی را از خداوند متعال خواستاریم.

پرستاری
رسانه جدید