یکم شهریور ماه روز پزشک مبارک باد

دکتر سیفی معاون درمان دانشگاه طی پیامی فرا رسیدن روز پزشک را تبریک گفت

روز پزشک، دکتر سیفی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همزمان با فرا رسیدن یکم شهریورماه، زادروز شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک، با صدور پیامی این روز را به جامعه پزشکی استان تبریک گفت.

متن پیام ایشان بدین شرح است:

بنام خدا

فرا رسیدن اول شهریورماه، زاد روز حکیم فرزانه، شیخ الرئیس ابوعلی سینا، روز پزشک یادآور تلاش های خالصانه عزیزانی است که در جایگاه عظیم طبابت همواره محبت و دانش خویش را بر جان بیماران تابانده و امید بیمارانی که به دستان شفا بخش ایشان چشم بسته اند را به غایت مقصود می رسانند و با جلب رضایت پروردگار در این مسیر گام برداشته و تسکین بخش آلام بیماران شده اند. بدون شک توفیق خدمتگزاری به مردم یکی از بهترین موهبت های الهی است و تلاش برای تأمین سلامت به عنوان اندوخته ای است غنی برای آخرت که نصیب بندگان صالح و خداجوی می شود. اینجانب بر خود لازم می دانم ضمن گرامیداشت فرارسیدن این روز، از زحمات بی شائبه تمام پزشکان علی الخصوص پزشکان پرتلاش استان کرمانشاه تقدیر و تشکر مینمایم. همچنین فرصت را غنیمت شمرده و به کادر پزشکی که در ایام اربعین حسینی، خیرخواهانه در حال خدمت رسانی به زائران اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) هستند خداقوت و خسته نباشید گفته و از درگاه حضرت احدیت توفیقات روز افزون و سلامتی شان را مسئلت می نمایم.

۱ شهریور ۱۴۰۳ ۰۲:۲۱