خدمت در مسیر اربعین...

بازدید سرزده رئیس اداره اورژانس وزارت بهداشت و درمان از بیمارستان های مرزی در مسیر اربعین

دکتر بصیری ، دکتر سیفی
اربعین ۱۴۰۳ از کنگاور تا خسروی با درمان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر کمال بصیری رئیس اداره اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت با همراهی دکتر نوری ساری ،معاون محترم آموزشی سازمان اورژانس کشور ، به طور سرزده از بیمارستان های مرزی و مراکز درمانی در مسیر اربعین بازدید کرد.

دکتر بصیری در این بازدید کلیه اورژانس های بیمارستان های مرزی و بیمارستان آیت الله طالقانی(ره) را مورد ارزیابی قرار داد و نیز به طور رندوم پرونده های بیماران موجود در بخش ها را بررسی و کنترل کرد. همچنین در ادامه از اتاق CPR اورژانس نیز بازدید داشت و ترالی اتاق CPR نیز توسط ایشان مورد پایش و بررسی قرار گرفت.

در پایان نیز طی جلسه ای با حضور دکتر سیفی معاون درمان دانشگاه و دکتر امینی رییس اداره اورژانس معاونت درمان ، دکتر پورمیرزا مدیر پرستاری و دیگر مسئولین، نقاط قوت وچالش های موجود مورد بررسی قرار گرفت.

روابط‌عمومی |