کارگاه آموزشی آشنائی با سامانه مدیریت جامع پرستاری (ishiftplus )

کارگاه آموزشی آشنائی با سامانه مدیریت جامع پرستاری (ishiftplus  )

در روز سه شنبه مورخ 24 فروردین کارگاه آموزشی آشنائی با سامانه مدیریت جامع پرستاری (ishiftplus  ) جهت مدیران خدمات پرستاری و کارشناسان IT مراکز درمانی تابعه دانشگاه در کرمانشاه و شهرستان های استان در سالن کنفرانس معاونت امور درمان برگزار گردید.

سامانه ishiftplus   از طرف معاونت پرستاری وزارت متبوع جهت برنامه ریزی شیفت های ماهانه پرسنل زیرگروه پرستاری اعم از پرستار ، کاردان وکارشناس اتاق عمل و هوشبری ، بهیار و کمک بهیار در نظر گرفته و راه اندازی شده است . این سامانه هم اکنون فعال بوده و مراکز درمانی تابعه در سراسر کشور موظف به استفاده از آن جهت شیفت بندی پرسنل از اول اردیبهشت ماه 95 گردیده اند.

سامانه مذکور با توجه به تغییراتی که در طول مسیر تحول خود داشته است علاوه بر شیفت بندی پرسنل ، تمامی اطلاعات پرسنلی را نیز ثبت نموده و درمواقع لزوم مسئولین و کارشناسان مربوطه در ستاد دانشگاه و وزارت متبوع آخرین اطلاعات و آمار پرسنلی کادر پرستاری را به صورت آنلاین در اختیار خواهند داشت.

۲۹ فروردین ۱۳۹۵ ۱۴:۵۰