برای اولین بار در سطح دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جلسه ویدیو کنفرانس مدیریت پرستاری دانشگاه و کارشناسان ستادی با مدیران پرستاری مراکز با هدف افزایش تعامل مدیران .جلوگیری از تردد اضافه و صرفه جویی در زمان و هزینه برگزار شد. در این جلسه ابتدا در خصوص رعایت حقوق مراجعین و افزایش رضایتمندی پرستاران صحبت شد.سپس کارشناسان موارد تخصصی گزوه خود را به مدبران منتقل کردند.در ادامه مدیران موارد شبکه های خود را اعلام کردند. شایان ذکر است این ویدیو کنفرانس مورد استقبال مدیران پرستاری شهرستان های تابعه قرار گرفت و جلسات آتی مدیران به صورت ویدیو کنفرانس برگزار می گردد.

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷