دومین جشنواره تجارب موفق مدیریتی از نگاه بهره وری برگزار می شود

مدیر بهره وری ، خلاقیت و نوآوری از برگزاری دومین جشنواره تجارب موفق مدیریتی از نگاه بهره وری، ویژه اعضاء هیات علمی ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خبرداد.

دکتر بیژن کبودی با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال آثار ۱۵ آبان ۹۸ می باشد گفت: ارسال پروژه ها صرفاً از طریق ثبت در وب سایت جشنواره به آدرس profes.kums.ac.ir:1371 امکان پذیر می باشد.

وی افزایش اثربخشی در پیشبرد اهداف کلان دانشگاه ، اصلاح فرآیندهای اجرایی و خدماتی در راستای ایجاد ارزش افزوده سازمانی با قابلیت الگوسازی و نیز پیاده سازی فعالیت های نوآورانه با هدف درآمدزایی در واحدهای تابعه دانشگاه را از جمله محورهای این جشنواره برشمرد.

دبیر دومین جشنواره تجارب موفق مدیریتی گفت:به مجریان پروژه های برتر در این جشنواره گواهینامه و جوایز ارزنده اعطا می شود.

گفتنی است این همایش بهمن ماه سالجاری در سالن همایش بیمارستان امام رضا(ع) برگزار می شود.

آدرس دبیرخانه: ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دفتر مدیریت بهره وری، خلاقیت و نوآوری