توزیع 73 نیروی متخصص در رشته های مختلف در استان در سال 1401

- دکتر صوفیوند ، معاون درمان دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت درمان بیان داشت :
- با تلاش های صورت گرفته در خصوص جذب نیروی متخصص در سال 1401 با توجه به نیاز استان در رشته های تخصصی تعداد 73 متخصص جهت رفع نیاز های استان از طریق وزارت بهداشت جذب گردید.
- این متخصصین در رشته های جراحی ، بیهوشی ، زنان ، ارتوپدی ، آسیب شناسی بالینی ، بیماریهای پوست ، داخلی ، عفونی ، قلب و عروق ، نرولوژی ، نروسرجری ، چشم ، رادیولوژی ، روانپزشکی ، طب اورژانس ، کودکان و گوش و حلق و بینی بوده که براساس نیاز هر مرکز بیمارستانی دانشگاهی در سطح استان توزیع شده اند.
- یکی از اولویت های مهم معاونت درمان همواره رفع نیاز های تشخیص و درمانی در سطح استان بوده که همواره مورد توجه قرار گرفته و بصورت مستمر از سالیان گذشته این مهم ادامه دارد .